Győri Szakképzési Centrum

SZC logo
  • Intézményeink
  • Hírek
  • Galéria
  • Közérdekű adatok
Széchenyi 2020

Hírek


2021. nov. 12.


KISALFÖLD

  • Prima díj
  • Baksa Gimi

Magyar oktatás és köznevelés kategóriában Jármy-Takács Judit, a győri Baksa Gimi tanárnője Prima díjban részesült

A vállalkozói szféra 2003 óta ismeri el a kultúra, a tudomány, a köznevelés, a sport és a közösségi élet terén kiemelkedő, példaértékű munkát végzőket a Prima Primissima díjjal. 2005-től a megyék is csatlakoztak, és megszülettek a területi Prima díjak.

Magyar oktatás és köznevelés kategóriában Jármy-Takács Judit, a győri Baksa Gimi tanárnője Prima díjban részesült

A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége Győr-Moson-Sopron Megyei Szervezete péntek este a győri zsinagógában tartotta díjátadó gáláját, amelyen magyar tudomány kategóriában dr. Pintér Józsefet, a Széchenyi István Egyetem nyugalmazott docensét, magyar oktatás és köznevelés kategóriában Jármy-Takács Juditot, a győri Baksa Kálmán Két Tanítási Nyelvű Gimnázium magyar–történelem szakos tanárát, magyar sport kategóriában Kopasz Bálintot, olimpiai, világ- és Európa-bajnok kajakozót, a kiemelkedő társadalmi szerepvállalásért kategóriában pedig Németh Tibort, a Kazinczy Ferenc Gimnázium igazgatóját díjazták.

A legtöbb szavazatot Jármy-Takács Judit, a győri Baksa Kálmán Két Tanítási Nyelvű Gimnázium magyar–történelem szakos tanára kapta, így ő lett a magyar oktatás és köznevelés kategória győztese. Jármy-Takács Judit 9–12. osztályosoknak oktat magyart és történelmet. Tavaly tavasszal, amikor a pandémia miatt át kellett állni digitális oktatásra, közel kétszáz, a tananyaghoz kapcsolódó videóját tette nyilvánossá a legnépszerűbb videómegosztó felületen. Csatornájának mára már hétszáz feliratkozója van. A videókért nemcsak a diákok, de a pedagógusok is köszönetet mondtak.

„Azt szeretném, hogy ez az elismerés a kollégáknak is szóljon az egész online időszakra”

– hangsúlyozta a díjazott.

KAPCSOLÓDÓ HÍREK


Hétköznapjaink Prima-hősei: Jármy-Takács Judit

Hétköznapjaink Prima-hősei: Jármy-Takács Judit

A Győri SZC Baksa Kálmán Két Tanítási Nyelvű Gimnáziumban pedagógusát, Jármy-Takács Judit tanárnőt is jelölték a Győr-Moson-Sopron megyei Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége által alapított Príma díjra.

2021. okt. 7.


KISALFÖLD

Érettségi után is vár a szakképzés!

Érettségi után is vár a szakképzés!

A felsőoktatásból idén kimaradóknak is érdemes fontolóra venniük a szakmatanulás lehetőségeit.

2021. aug. 16.


ITM

Gyakorlatorientált az új szakképzés

Gyakorlatorientált az új szakképzés

Kifizetődő a cégek számára szerepvállalásuk a duális szakképzésben, jelentős adókedvezményt kapnak a tanulók után a szakképzésben együttműködő vállalatok jövőre is.

2021. aug. 13.


ITM

Széchenyi 2020