Ugrás a fő tartalomra

9024 Győr, Nádor tér 4.


+3696203361

Széchenyi 2020

Hírek


2021. okt. 7.
KISALFÖLD
  • Prima díj
  • Baksa Gimi

Hétköznapjaink Prima-hősei: Jármy-Takács Judit

A Győri SZC Baksa Kálmán Két Tanítási Nyelvű Gimnáziumban pedagógusát, Jármy-Takács Judit tanárnőt is jelölték a Győr-Moson-Sopron megyei Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége által alapított Príma díjra.

Hétköznapjaink Prima-hősei: Jármy-Takács Judit

A hagyományos kategóriákon kívül a VOSZ Győr-Moson-Sopron Megyei Szervezete a társadalmi felelősségvállalás kategóriában azokra is szeretné felhívni a figyelmet, akik a koronavírus-járvány alatt példaértékű munkával segítették a megyénkben élőket.

Csatornájának mára már hétszáz feliratkozója van. A jelölteket a következő napokban újságunk hasábjain és a kisalfold.hu online oldalon is bemutatjuk.

Olvasóink dönthetik el az október 18-án kezdődő szavazáson, kié lesz az elismerő cím és a vele járó egymillió forintos díj.

 

Jármy-Takács Judit 9–12. osztályosoknak oktat magyart és történelmet a Győri SZC Baksa Kálmán Két Tanítási Nyelvű Gimnáziumban. Tavasszal közel 200, a tananyaghoz kapcsolódó videóját tette nyilvánossá a legnépszerűbb videómegoszó felületen, hogy a saját tanítványain kívül szerte az országban bárki segítséget kapjon belőlük a felkészüléshez. Csatornájának mára már hétszáz feliratkozója van. Tavaly tavasszal, amikor a pandémia miatt egyik napról a másikra kellett átállni a digitális oktatásra, találta ki, hogy videóra rögzíti a tananyagot. Ezeket akkor még csak a saját tanítványai láthatták. Ennek ellenére teljesen idegenektől kezdett egyre több köszönő üzenetet kapni Győr más iskoláiból, majd egyre távolabbról az országból. Ezek ösztönözték arra, hogy nyilvánossá tegye a felvételeket, amikor idén bejelentették a kötelező átállást a digitális oktatásra. Egyedül az vezérelte, hogy segítsen a gyerekeknek és pedagógustársainak. „Ha már nekem megvan, miért ne használhatnák mások is?” – mondta. Mert mint fogalmazott, ebben a helyzetben minden segítség jól jön.

Megosztás

KAPCSOLÓDÓ HÍREK


Kreatív szakmai sportnap

Kreatív szakmai sportnap

Országos sportágazati szakmai napot tartottak az adyvárosi Győri SZC Sport és Kreatív Technikumában.

2024. ápr. 15.
Győri SZC | Győr+ Média
Gergő világot jelentő deszkákra lépne – A bercsényis diák országos szavalóversenyt nyert Csoóri Sándor költeményével

Gergő világot jelentő deszkákra lépne – A bercsényis diák országos szavalóversenyt nyert Csoóri Sándor költeményével

Kiss Gergő a Honvédelmi Minisztérium országos szavalóversenyéről első helyezéssel tért haza pár hete Győrbe. A tehetséges levéli diákkal többek közt a versválasztásáról, az olvasás fontosságáról és a mosonmagyaróvári Ars Longa Theatrum ifjúsági színjátszó körről beszélgettünk. Gergő az álmát is elárulta: jövőre felvételt nyerne a Színművészeti Egyetemre.

2024. ápr. 15.
Győri SZC | Kisalföld
Kossuth-kupa Győrben - 12 iskola 106 fodrász és kozmetikus diákja versenyzett idén - fotók, videó

Kossuth-kupa Győrben - 12 iskola 106 fodrász és kozmetikus diákja versenyzett idén - fotók, videó

Országos megmérettetésen versenyeztek szombaton a győri Kossuth Lajos Technikum és Kollégiumban a középiskolás fodrászok és kozmetikusok. 106 diák 126 versenyszámban mérte össze tudását a 12. Kossuth-kupán. Nem csak Győr-Moson-Sopronból és a szomszédos vármegyékből érkeztek ügyeskezű tanulók, hanem a Dunántúlról is.

2024. ápr. 9.
Győri SZC | Kisalföld | Győr+ Média


KIMIKK
Széchenyi 2020

    • SZC logo fehér
    • Győri Szakképzési Centrum

      9024 Győr, Nádor tér 4.

    • Telefon: +3696203361

      E-mail: info@gyoriszc.hu

      OM azonosító: 203037

      Felnőttképzési nyilvántartás száma: B/2020/001178


    2024Győri Szakképzési Centrum