Győri Szakképzési Centrum

SZC logo
 • Intézményeink
 • Hírek
 • Galéria
 • Közérdekű adatok
Széchenyi 2020

Specialitásunk


Borítókép

Élj a lehetőséggel!

A Győri Szakképzési Centrum tizennégy győri és öt mosonmagyaróvári intézményével több szempontból is szerencsésnek mondhatja magát, hiszen mind gazdasági, mind társadalmi szempontból élenjáró térségben, támogató környezetben végezheti a munkáját. Az országban egyedüliként a szakképző intézmények mellett egy jóhírű gimnázium, három önálló általános iskola, valamint egy szakiskolai intézményegység színesíti a kínálatunkat, de három kollégiumunk is várja a távolabbról érkező diákokat. A műszaki területtől a szolgáltató ágazatig minden szakmát oktatunk, és kiemelt figyelmet fordítunk a felnőttek át- és továbbképzésére is. Iskoláinkat az innovatív szemlélet, a tanulóközpontúság és rugalmasság mellett magas szakmai színvonal jellemezi, de nem csalódik az sem, aki a pezsgő sport- és diákéletet keresi. Éljen Ön is a lehetőséggel, keresse iskoláinkat!

Okleveles technikus képzés

Elsők közt indítunk (4 intézményünkben) okleveles technikus képzést a 2021/2022. tanévben. A képzés keretében eredményesen végzett tanulók, a szakirányú felsőfokú tanulmányokba beszámítható kreditpontot kapnak, így az egyetemi képzésük is rövidebb idejű lesz.

Cheerleading képzés

A Magyar Cheer Szövetséggel együttműködve Magyarországon a Győri SZC Sport és Kreatív intézményünkben indult az első edzőképzés 2020 szeptemberében. Az első Cheerleading/Performance Cheer edzők várhatóan 2022. áprilisban szerzik meg végzettségüket.

Korai pályaorientáció

Az országban talán egyedüliként a Győri SZC-ben van 3 általános iskola a szakképző intézmények mellet, így már egész fiatal korban meg tudjuk kezdeni a pályaorientációt a szakképzés irányába.

Uszoda, hajszapark

A Centrumban folyamatos az intézmények infrastrukturális fejlesztése, ennek köszönhetően több intézményünk rendelkezik uszodával, valamint hajszaparkkal, ezzel lehetőséget biztosítva a testnevelés órák változatosabbá, színesebbé tételére.

A Győri Szakképzési Centrum fő célkitűzése, hogy megfelelő számú és minőségű képzett munkaerőt biztosítson a térség vállalkozásai, kis-és nagyvállalatai számára. Célunk elérése érdekében nagy szeretettel várjuk a pályaválasztás előtt álló diákokat és a szakmaváltáson gondolkodó felnőtteket a rendezvényeinken, és az iskoláinkban! • KIM
 • IKK
  Széchenyi 2020

   • SZC logo fehér
   • Győri Szakképzési Centrum

    9024 Győr, Nádor tér 4.

   • Telefon: +3696203361

    E-mail: info@gyoriszc.hu

    OM azonosító: 203037

    Felnőttképzési nyilvántartás száma: B/2020/001178


   2023Győri Szakképzési Centrum