Ugrás a fő tartalomra

9024 Győr, Nádor tér 4.


+3696203361

Széchenyi 2020

Hírek


2024. aug. 28.
Győri SZC | Kisalföld
  • szakképzés
  • oktatás
  • felnőttképzés

Bővül a Győri SZC Sport és Kreatív Technikum felnőttképzési portfóliója

2024 szeptemberétől a Győri SZC Sport és Kreatív Technikum a felhasználói igényekhez igazodva gazdagította a felnőttek számára szervezett kreatív ágazati szakmai képzéseket.

Bővül a Győri SZC Sport és Kreatív Technikum felnőttképzési portfóliója

Még lehet jelentkezni mozgókép- és animációkészítő, grafikus, fotográfus, dekoratőr és nyomdaipari technikus képzésekre. Tovább folytatódnak a sportszakmai képzések is a leendő sportedzők-sportszervezők és fitness-wellness instruktorok számára.

Sokféle motivációval érkeznek a tanulni vágyók: vannak, olyanok, akik felfrissíteni, rendszerezni szeretnék az eddig megszerzett tudásukat, hogy a munkahelyükön vagy a privát életükben tudják azt hasznosítani; jelentkeznek olyanok is, akik a hobbytevékenységüket szeretnék magasabb szintre emelni, a későn érők a kiválasztott szakmát szeretnék a munkaerőpiacon való sikeres megjelenés érdekében elsajátítani; akadnak olyanok is, akiket a média, a közösségi platformok világa vonz, ezeken a felületeken akarnak hasznosat alkotni.

Mivel két szakma jelenleg térítésmentesen megszerezhető, ezért sokan szánják rá magukat arra, hogy munka és család mellett is a délutáni órákban vagy a hétvégén tanuljanak. Az intézmény a lehetőségeihez képest alkalmazkodik a tanulók időbeosztásához.

Az oktatás gyakorlatcentrikusan zajlik, a diákok gyakran oldanak meg csapatban egy problémát úgy, hogy a közös munka közben bővítik és alkalmazzák az elmélethez kapcsolódva gyakorlati ismereteiket.

A leendő sportedzők-sportszervezők és fitness-wellness instruktorok edzésprogramokat készítenek különféle felhasználói elvárások szerint étkezési és életmódbeli tanácsokkal, sporteseményt terveznek, szerveznek, bonyolítanak le, az azonos sportágat művelők bemutatják társaiknak saját sportáguk elméletét, szabályrendszerét.

A kreatív ágazat tanulói a tervezéstől a megvalósításig – eszközigénnyel, időtervezéssel – vezetik végig projektjeiket. Az intézmény bővülő infrastruktúrája lehetővé teszi a szabadkézi és digitális rajzolást, a szitanyomást, a 3D-s nyomtatást, a könyvkészítést a tervezéstől a megvalósításig, egy-egy kirakat látványának megtervezését és megalkotását, álló és mozgóképek rögzítését, animációs és élőszereplős filmek létrehozását. 

GALÉRIA

Galéria - Fotók: Kisalföld.hu

Bővül a győri Sport és Kreatív Technikum6.png
Bővül a győri Sport és Kreatív Technikum3.png
Bővül a győri Sport és Kreatív Technikum4.png

Megosztás

KAPCSOLÓDÓ HÍREK


Együttműködés a Széchenyi-egyetem és a Sport és Kreatív Technikum között

Együttműködés a Széchenyi-egyetem és a Sport és Kreatív Technikum között

Együttműködés a Széchenyi-egyetem és a Sport és Kreatív Technikum között A győri EMBERsÉG DSE által szervezett négyalkalmas programsorozat utolsó rendezvényének decemberben adott otthont az egyetemi csarnok. „A sport összeköt, szívügyünk a mozgás” pályázat részeként megvalósuló rendezvényen az összefogás, az önkéntesség és a hátrányos helyzetű, fogyatékossággal élő embertársaink elfogadása, valamint az inkluzivitás is fontos hangsúlyt kapott minden alkalommal.

2023. jan. 26.
Győri SZC | Kisalföld
Sikeres tanévet zárt a Győri SZC Sport és Kreatív Technikum

Sikeres tanévet zárt a Győri SZC Sport és Kreatív Technikum

Nemcsak nevében, szellemiségében is megújult az iskola. Az intézményben 98-an tettek érettségi vizsgát. A sport ágazat területén – sportedző-sportszervezőként, fitnesz-wellness instruktorként és személyi edzőként – 101 fő, a kreatív ágazatban a nyomdaipari előkészítő, a dekoratőr és a fotográfus szakmát illetően 83-an teljesítették szakmai vizsgájukat tanulói és felnőttképzési jogviszonyban.

2022. júl. 1.
KISALFÖLD
Különleges divatbemutatót rendeznek Győrben

Különleges divatbemutatót rendeznek Győrben

Különleges divatbemutató helyszíne lesz Győr! Az eseményen fiatal tervezők kapnak ingyenes bemutatkozási lehetőséget és amatőr modellek, köztük diákok állnak színpadra. Nemes ügyhöz már most nagyon sokan csatlakoztak és önkéntes munkával segítik a kezdeményezést.

2023. szept. 27.
Győri SZC | Győr+ Média


KIMIKK
Széchenyi 2020

    • SZC logo fehér
    • Győri Szakképzési Centrum

      9024 Győr, Nádor tér 4.

    • Telefon: +3696203361

      E-mail: info@gyoriszc.hu

      OM azonosító: 203037

      Felnőttképzési nyilvántartás száma: B/2020/001178


    2024Győri Szakképzési Centrum