Ugrás a fő tartalomra

9024 Győr, Nádor tér 4.


+3696203361

Széchenyi 2020

Hírek


2022. febr. 17.
SZC

    Tájékoztató a Győri SZC Pattantyús-Ábrahám Géza Technikumban működő tanmedence további sorsáról

    A Győri SZC Pattantyús-Ábrahám Géza Technikum működtetéséért felelős Győri Szakképzési Centrum képviselőjeként a városban elterjedt a "tanuszoda lebontásáról" szóló hírekkel kapcsolatban az alábbiakról tájékoztatom az érintetteket.

    Tájékoztató a Győri SZC Pattantyús-Ábrahám Géza Technikumban működő tanmedence további sorsáról

    A Győri SZC Pattantyús-Ábrahám Géza Technikum működtetéséért felelős Győri Szakképzési Centrum képviselőjeként a városban elterjedt a "tanuszoda lebontásáról" szóló hírekkel kapcsolatban az alábbiakról tájékoztatom az érintetteket: HIVATALOS TÁJÉKOZTATÓ ITT! 

     

    A Győri SZC Pattantyús-Ábrahám Géza Technikumban működő tanmedence sajnos életveszélyessé vált, amelyet két független statikai szakvélemény is alátámaszt. Az ősszel készült szakvélemények - a medence aládúcolása mellett - fél évre engedélyezték a medence további használatát, amely 2022. március végén jár le. A fentiekről a bérlők is tájékoztatást kaptak, és a bérleti szerződést is csak eddig az időpontig kötöttük meg velük.

     

    A szakvélemény értelmében a tanmedence szerkezete menthetetlen, így csak annak elbontása lehetséges. A medence elbontása után a Győri Szakképzési Centrum a medencetérben - az iskolában tanuló középiskolás korosztály igényeinek is megfelelő - edzőtermet tervez kialakítani a mindennapos testnevelés feltételeinek biztosítása érdekében. A kényszerűségből adódó funkcióváltás az épületrészt nem érinti, annak elbontását nem tervezzük, sőt annak energetikai felújítása is folyamatban van a KEHOP-5.2.2-16-2019-00132 azonosító számú a, Győri Szakképzési Centrum Pattantyús-Ábrahám Géza Technikum épületenergetikai fejlesztése" című projekt keretében.

     

    A Győri Szakképzési Centrum továbbra is elkötelezett diákjai testi és lelki egészségének megőrzéséért, és lehetőségeihez mérten mindent megtesz a testmozgás népszerűsítéséért, és a mindennapos testnevelés tárgyi feltételeinek megteremtéséért, amelyet a Centrumhoz tartozó iskolákban számos felújított tornaterem, sportpálya és kültéri fittneszpark is jelképez.

    Megosztás

    KAPCSOLÓDÓ HÍREK


    Megjelent a Szakmafüzet 2024/2025

    Megjelent a Szakmafüzet 2024/2025

    Az alapszakmákat bemutató tájékoztató füzet segít, hogy átlásd szakképzés által biztosított lehetőségeket és az ágazatok szerint csoportosított szakmák listáját.

    2024. okt. 11.
    IKK
    Több mint hétszázan a futófesztiválon

    Több mint hétszázan a futófesztiválon

    Az Európai Diáksport Naphoz csatlakozva idén is megrendezték a hagyományos Krúdy-Baksa Futófesztivált.

    2024. szept. 30.
    Győri SZC | Győr+ Média
    Nyitott kapuk napja a Győri SZC intézményeiben

    Nyitott kapuk napja a Győri SZC intézményeiben

    Szerezzen minél több információt a továbbtanulással kapcsolatban, látogasson el intézményeinkbe! A rendezvény kiváló lehetőséget nyújt a pályaválasztás előtt álló 8. osztályos diákok számára, hogy pontos tájékoztatást kapjanak az iskolákban oktatott szakmákról.

    2024. szept. 25.
    Győri SZC


    KIMIKK
    Széchenyi 2020

      • SZC logo fehér
      • Győri Szakképzési Centrum

        9024 Győr, Nádor tér 4.

      • Telefon: +3696203361

        E-mail: info@gyoriszc.hu

        OM azonosító: 203037

        Felnőttképzési nyilvántartás száma: B/2020/001178


      2024Győri Szakképzési Centrum