Ugrás a fő tartalomra

9024 Győr, Nádor tér 4.


+3696203361

Széchenyi 2020

Hírek


2023. jan. 18.
Győri SZC | Győr+ Média
 • szakképzés
 • szakmatanulás

Szinte meg sem érezték a válságot a Gábor Lászlóban

Szinte meg sem érezték az elmúlt év második felében begyűrűzött energiaválságot a Gábor László Szakképző Iskolában. Ezt mondta az intézmény igazgatója a Győr Plusznak.

Szinte meg sem érezték a válságot a Gábor Lászlóban

Árvai Zsolt kiemelte, a közelmúltban energetikai korszerűsítés zajlott náluk, így, persze kellő spórolás mellett, de a korábbihoz hasonló, normális kerékvágásban zajlik az oktatás. A Gábor Lászlós diákok rengeteg szakmai sikert értek el 2022-ben és a duális partnerek is kitartanak az intézmény mellett, így idén is sikeres évben bíznak az iskolában.

A Gábor Lászlóban szinte meg sem érezték az energiaválságot, ezt mondta az intézmény igazgatója. „A szakképzési centrummal közösen tulajdonképpen előre gondolkodtunk és energetikai korszerűsítést végeztünk a közelmúltban, így igazából semmit sem érzünk az energiaválságból, de természetesen azért mi is spórolunk a villannyal és gázzal” – mondta Árvai Zsolt.

Az elmúlt év rengeteg szakmai sikert hozott az itt tanuló diákok jóvoltából. A Gábor Lászlósok kitettek magukért és bizonyították, hogy az Észak-Dunántúlon biztosan itt képzik a legjobb ácsokat, kőműveseket vagy éppen burkolókat. „Minden szakmában indultunk az országos tanulmányi versenyeken és igen szép eredményeket értünk el, emellett pedig az Erasmus program keretében ács tanulóink többhetes franciaországi tanulmányúton is részt vehettek, idehaza és külföldön is jól teljesítettek diákjaink, akikre nagyon büszkék vagyunk” – tette hozzá a Gábor László Szakképző Iskola igazgatója.

Az idei évre is rengeteg terve van az iskolának. Az igazgató szerint az újdonságok is a diákságot szolgálják majd. „Az elmúlt évben is sok segítséget kaprunk duális partnereinktől, akik továbbra is kitartanak mellettünk, biztosítva ezzel a gyakorlati helyeket a tanulók számára, de tervezzük a képzési rendszerünk átalakítását is, ez ugyancsak a diákság érdekeit szolgálja majd, bízom benne, hogy legalább olyan sikeres év lesz számunkra 2023, mint amilyen 2022 volt” – fogalmazott az intézményvezető.

A Gábor Lászlóban végzettek eddig is nagyon könnyen el tudtak helyezkedni vagy tovább tudtak tanulni. Mostanra mindössze annyi változott, hogy az iskolából kikerülő diákok nem külföldön, hanem inkább idehaza állnak munkába.      

Forrás: Győr+ Média

Megosztás

KAPCSOLÓDÓ HÍREK


Különleges győri hildesek

Különleges győri hildesek

A Győri SZC Hild József Építőipari Technikum azzal büszkélkedhet, hogy ötven éve érettségizett osztályának tagjai között Ybl- és Kossuth-díjast is találunk.

2024. júl. 10.
Győri SZC | Kisalföld
Jó tanévet zárt a győri szakképzés

Jó tanévet zárt a győri szakképzés

Eredményes és kiemelkedően jó tanévet zárt a győri szakképzés, erről számolt be a szakképzési centrum kancellárja.

2024. júl. 2.
Győri SZC | Győr+ Média
Az Év felfedezettjei a kreatív technikum diákjai

Az Év felfedezettjei a kreatív technikum diákjai

Tartalmas és sikeres tanévet zárt a Győri SZC Sport és Kreatív Technikum. Diákjaik a Magyar Divat és Design Ügynökség, a Startup Campus, valamint a Budapesti Komplex Szakképzési Centrum által meghirdetett országos versenyen első helyezést értek el.

2024. jún. 26.
Győri SZC | Győr+ Média


KIMIKK
Széchenyi 2020

  • SZC logo fehér
  • Győri Szakképzési Centrum

   9024 Győr, Nádor tér 4.

  • Telefon: +3696203361

   E-mail: info@gyoriszc.hu

   OM azonosító: 203037

   Felnőttképzési nyilvántartás száma: B/2020/001178


  2024Győri Szakképzési Centrum