Hírek
GYORISZC
- turisztika
- vendéglátóipar
Projekt „Fröccs”
A Győri SZC Krúdy Gyula Turisztikai és Vendéglátóipari Technikum iskolánk turisztikai és vendéglátóipari képzéseiben résztvevő osztályok közös projekt keretén belül mutatják be szűkebb pátriánk népszerű „találmányát” a FRÖCCS italt.

Az iskola turisztikai és vendéglátóipari képzéseiben résztvevő osztályok közös projekt keretén belül mutatják be szűkebb pátriánk népszerű „találmányát” a FRÖCCS italt.
Az első lépéseket 2021. 09. 23-án tettük meg. A két osztály megismerte a feladatot és a célt. Az első lépés keretén belül felkerestük azokat a helyszíneket, amelyek városunkban összefüggésbe hozhatók a fröccsel, illetve annak keletkezésével.
Az első nap nagyon élvezetes volt mindenki számára és a diákok „fejest ugrottak” a feladatba!
A segítő oktatók: Bódis István, Bódisné Karczagi Katalin, Szabó Ildikó
Résztvevők: 1/9 F és 1/9 E osztályok
KAPCSOLÓDÓ HÍREK

Online vendéglátó szakmai verseny a mosonmagyaróvári Glück-iskolában
Angol és német nyelvű, online vendéglátó szakmai versenyt hirdetett a mosonmagyaróvári Glück-iskola. Felhívásukra az ország minden részéből, összesen 17 iskola 65 diákja jelentkezett az online versenyre.
Győri SZC | Kisalföld

Szakképzésből jeles
Nemzeti ünnepünk alkalmából állami kitüntetést kapott Gede Eszter a Győri Szakképzési Centrum kancellárja és Szentpéteri Marianna, a Győri SZC Lukács Sándor Járműipari és Gépészeti Technikum és Kollégium igazgatója.
Győri SZC | Győr+ Média

A Barossban az Értéktárlat
Három évvel ezelőtt alakult, azóta pedig egyre nagyobb figyelem övezi a Győri Értéktárat,
Győri SZC | Győr+ Média