Ugrás a fő tartalomra

9024 Győr, Nádor tér 4.


+3696203361

Széchenyi 2020

Hírek


2021. szept. 22.
Győr+ Média
  • Bonis Bona díj
  • tehetséggondozás
  • tehetségsegítő

Magas rangú elismerés a Jedlik pedagógusának

„Bonis Bona - a Nemzet Tehetségeiért" díjat kapott a Jedlikben tanító Dr. Csóka Gézáné Judit. A matematika szakos tanár a kiváló tehetségsegítő kategóriában vehette át az elismerést Novák Katalin családokért felelős tárca nélküli minisztertől. A kiváló pedagógus az elmúlt 10 évben 18 diákját jutatta be az országos tanulmányi versenyek döntőibe.

Magas rangú elismerés a Jedlik pedagógusának

A Bonis Bona díjat a tehetségsegítő kategóriában az egész országban összesen 16 pedagógus kapta meg. Dr. Csóka Gézáné Judit már jó néhány éve foglakozik tehetséggondozással. Diákjait mentorálja és felkészíti leginkább az OKTV döntőire.

„Nagyon a nagy öröm volt számomra ez az elismerést. Hozzá kell tennem, hogy sok diákunk kitűnően teljesített, ugyanis az elmúlt 10 évben 18 diákom volt, akik bejutottak országos középiskolai tanulmányi versenyek döntőibe. Az iskolánknak pedig 29 OKTV döntős diákja volt. Rengeteg versenyt szerveztünk, sok pályázatot írtunk tehetségfejlesztés terén. Sokat dolgoztunk a kollégáimmal, ezért nagyon bízok abban, hogy a következő években pedagógus társaim hasonló elismerésben részesülnek.”

Dr. Csóka Gézáné Judit azt is elmondta, amellett, hogy a legjobb diákjait készíti fel a versenyekre, természetesen elsődleges feladatának az tartja, hogy minél jobban megtanítsa, megszerettesse a matematikát a tanulókkal.

„Egyrészt nagyon fontos, hogy szakmailag, pontos precíz legyen az ember és lényegesnek látom azt, hogy egyszerre ne markoljunk túl sokat, de amit tanítunk azt nagyon alaposan és sok oldalról megtámogatva tegyük. Szintén sok éves tapasztalatom, hogy még a jó képességű diákoknál is lényeges elhitetni a gyerekekkel azt, a kimagasló eredményeket is el tudják érni.”

Azzal is tisztában kell lenni, a jó képességet és a tehetséget sok esetben nem biztos, hogy azonnal fel lehet fedezni. Ezért a tanároknak az is feladata, észrevegye kiben szunnyad éppen egy matekzseni.

 

Dr. Csóka Gézáné Judit 2009 óta tanít a Jedlikben, és korábban 2017-ben elsőkén kapta meg pedagógusként a Múlt a Jövőért díj tanári fokozatát.

Megosztás

KAPCSOLÓDÓ HÍREK


Bronzérem a Siketlimpián!

Bronzérem a Siketlimpián!

2024. március 2. és 12. között került megrendezésre a törökországi Erzurumban a XX. Téli Siketlimpia.

2024. márc. 22.
Győri SZC Deák Ferenc Közgazdasági Technikum
Kiss Gergő, a Győri SZC Bercsényi Miklós Közlekedési és Sportiskolai Technikum diákja első helyezett lett az országos szavalóversenyen

Kiss Gergő, a Győri SZC Bercsényi Miklós Közlekedési és Sportiskolai Technikum diákja első helyezett lett az országos szavalóversenyen

A Honvédelmi Minisztérium által szervezett „Hazafias költészet a magyar irodalomban” elnevezésű szavalóversenyt március 6-án rendezték Budapesten, a Stefánia Palota- Honvéd Kulturális Központban. Az országos versenyre 8 kategóriában 185 diák nevezett.

2024. márc. 22.
Győri SZC | Kisalföld
Tizennégy győri diák jutott be a 35. Zrínyi Ilona Matematikaverseny országos döntőjébe

Tizennégy győri diák jutott be a 35. Zrínyi Ilona Matematikaverseny országos döntőjébe

Közel ötvenezer diák vett részt a 35. Országos Zrínyi Ilona Matematikaverseny első fordulóján, melyen Győr-Moson-Sopront 251 diák képviselte. A második, megyei fordulóban 143 versenyző mérette meg magát, közülük a legjobbakat hétfőn díjazták a Győri SZC Hild József Építőipari Technikumban.

2024. márc. 5.
Győri SZC | Kisalföld


KIMIKK
Széchenyi 2020

    • SZC logo fehér
    • Győri Szakképzési Centrum

      9024 Győr, Nádor tér 4.

    • Telefon: +3696203361

      E-mail: info@gyoriszc.hu

      OM azonosító: 203037

      Felnőttképzési nyilvántartás száma: B/2020/001178


    2024Győri Szakképzési Centrum