Hírek
GYORISZC
- főzőtanfolyam
- diétás ételek
- egészséges életmód
Diétás főzőtanfolyam a Krúdyban
Szeptember 17-én és 18-án a Győri SZC Krúdy Gyula Turisztikai és Vendéglátóipari Technikum iskolánk adott otthont a Győr-Moson-Sopron Megyei Diabetes Egyesület szervezésében a diabétesszel élő fiatalok elméleti és gyakorlati oktatásának.
A diétás főzőtanfolyam minden résztvevője, nagyon hasznosnak tartotta az ott megszerzett tudást.
A tanfolyam eredményét, a diabetológiában és a dietetikában jártas szakemberek, orvosok jónak értékelték, kiemelve a gyakorlati diétás oktatás hasznát.
Az elméleti képzés és a gyakorlati diétás oktatás egy olyan egyedülálló kezdeményezés, mely a Győri SZC Krúdy Gyula Turisztikai és Vendéglátóipari Technikum és a Győr-Moson-Sopron Megyei Diabetes Egyesület szervezésében valósult meg.
Külön köszönjük Bódis István és Budai Emília oktatók közreműködését, akik önzetlenül segítették a munkát.
KAPCSOLÓDÓ HÍREK
Régiós döntőben az unió ászai
Idén is Győrben rendezték meg a hazai Europe Direct Hálózat, az Európai Bizottság Magyarországi Képviselete és az Európai Parlament Magyarországi Kapcsolattartó Irodája által meghirdetett „4 for Europe” európai uniós vetélkedő regionális döntőjét. 11 csapat 44 diákja bizonyította tudását a különleges megmérettetésen, melynek elsődleges célja a 27 ország alkotta gazdasági és politikai egyesülés népszerűsítése, mindezt értékes nyereményekért cserébe.
Győri SZC | Győr+ Média
VII. Országos Schnitta Sámuel szakmai csapatverseny előválogató
A Győri Szakképzési Centrum adott helyet a VII. Országos Schnitta Sámuel MÉK-Egyesület szakmai csapatverseny regionális előválogatójának 2024. november 15-én.
Győri SZC
Ágazatválasztó – 3. rész: Gépészet ágazat
A Gépészet ágazatra vonatkozó legfontosabb tudnivalókat Horváth Péter, a Győri SzC Lukács Sándor Járműipari és Gépészeti Technikum és Kollégium műszaki igazgatóhelyettese mutatja be a műszaki területek iránt érdeklődőknek.
IKK