KEHOP-5.2.2-16-2016-00068                                                          infoblokk_kedv_final_felso_cmyk_KA

Győri SZC Jedlik Ányos Gépipari és
Informatikai Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma
energetikai korszerűsítése

 

A Győri SZC Jedlik Ányos Gépipari és Informatikai Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma energetikai korszerűsítését célozza a KEHOP-5.2.2 konstrukció keretében megkezdett beruházás. A projekt az NFSI Nemzeti Fejlesztési és Stratégiai Intézet Nonprofit Kft. által vezetett konzorciumi formában valósult meg.

A beruházás segítségével az intézmény homlokzati a nyílászárók cseréje, a homlokzat utólagos hőszigetelése valósult meg, illetve a napelemes rendszer került kiépítésre. A fejlesztés eredményeként a Győri SZC Jedlik Ányos Gépipari és Informatikai Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma biztonságosabb, egészségesebb, korszerűbb, környezetbarát intézményként működhet tovább.

Az intézmény az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával, a Széchenyi 2020 program keretén belül a KEHOP-5.2.2-16-2016-00068 „Győri SZC Jedlik Ányos Gépipari és Informatikai Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma energetikai korszerűsítése” című pályázat keretében 197.770.922 Forint vissza nem térintendő támogatást használ felt, a támogatás intenzitása 100%.

További információ a konzorciumvezető oldalán: További információ letöltéséhez kattintson ide!