MINŐSÉGPOLITIKÁNK

Intézményünk, a Győri Szakképzési Centrum az iskolai rendszerű oktatáson kívül jelentős felnőttképzési tevékenységet is kíván folytatni. Ennek keretében székhelyünk és a környező települések munkaképes korú lakosai számára nyújtunk lehetőséget arra, hogy magas színvonalú képzés során eredményesen sajátíthassanak el korszerű, főként műszaki, informatikai jellegű, a munkavállalást, továbbtanulást, illetve az önálló vállalkozást egyaránt segítő szakmai ismereteket, szerezhessenek új képesítéseket. Ezáltal a térség gazdálkodó szervezeteit, ipari vállalkozásait és vállalkozóit kívánjuk támogatni oly módon, hogy képzéseink résztvevőinek bővüljön munkavállalási lehetősége, illetve javuljon munkájuk minősége. Képzéseinket a megrendelői igények maximális figyelembevételével, igényes eszközparkkal és felkészült oktatókkal valósítjuk meg.

Képzési tematikánkat és módszereinket a központi követelmények, a résztvevők, illetve megrendelőink igényei, munkatársaink és oktatóink véleménye és tapasztalatai alapján határozzuk meg, és az érdekeltek igényeinek rendszeres figyelembe vételével fejlesztjük. Intézményi minőségpolitikánkban a partnerközpontúság elsődleges.

Intézményünk vezetése, szervezeti egységei és valamennyi munkatársa elkötelezett és felelősséget érez a jogszabályokban meghatározott és a szakmailag elvárható minőségi követelmények kielégítése, valamint a képzési tevékenység folyamatos fejlesztése iránt. Ennek megvalósulása érdekében minőségbiztosítási rendszert működtetünk, melynek keretében minőségpolitikánkat, stratégiánkat és képzési tevékenységünket – külső és belső partnereink véleményét különösen figyelembe véve – folyamatosan figyelemmel kísérjük, rendszeresen felülvizsgáljuk, tényszerű adatok, visszajelzések alapján értékeljük, és tervszerűen fejlesztjük.

Győr, 2019. augusztus 1.

 

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

Iskola neve: Győri Szakképzési Centrum
Iskola székhelye: 9024 Győr, Nádor tér 4.
OM azonosító: 203037
Felnőttképzési engedély szám: E-001285/2015
A Győri Szakképzési Centrum – mint felnőttképző – nyilvántartásba vételi száma (nyilvántartásba vétel időpontja: 2020. szeptember 9.): B/2020/001178
A Győri Szakképzési Centrum – mint felnőttképző – felnőttképző engedély száma (nyilvántartásba vétel időpontja: 2020. szeptember 22.): E/2020/000095
Képviseli: Hartyándiné Frey Aranka főigazgató
Ügyfélszolgálati iroda címe: Győri Szakképzési Centrum

9024 Győr, Nádor tér 4. II. emelet

Telefonszám: 06-96/203-361
Ügyfélfogadás időpontjai:
Hétfő:8:00 – 12:00
Kedd:8:00 – 12:00
Szerda:8:00 – 12:00
Csütörtök:8:00 – 16:00
Péntek:8:00 – 12:00

 

GYŐRI SZC LUKÁCS SÁNDOR JÁRMŰIPARI ÉS GÉPÉSZETI TECHNIKUM ÉS KOLLÉGIUM FELNŐTTKÉPZÉSI INTÉZMÉNYEGYSÉGE ÜGYFÉLSZOLGÁLATI ÉS PANASZKEZELÉSI IRODA NYITVA TARTÁSA:

Cím: 9027 Győr, Mártírok útja 13-15. 108-as iroda

hétfő – kedd – péntek: 800 – 1200

szerda – csütörtök: 1100-1500

NEMZETI SZAKKÉPZÉSI ÉS FELNŐTTKÉPZÉSI HIVATAL HATÁROZATA

A határozat letöltéséhez kattintson ide

FELNŐTTKÉPZÉSI TEVÉKENYSÉGRE VONATKOZÓ NYILVÁNOS INFORMÁCIÓK

Az információk letöltéséhez kattintson ide

A GYŐRI SZC FELNŐTTKÉPZÉSHEZ KAPCSOLÓDÓ INFORMÁCIÓS ÉS ÜGYFÉLKEZELÉSI SZABÁLYZATA

A panaszkezelési szabályzat letöltéséhez kattintson ide

A GYŐRI SZC FELNŐTTKÉPZÉSHEZ KAPCSOLÓDÓ PANASZKEZELÉSI SZABÁLYZATA

Információs és ügyfélkezelési szabályzat letöltéséhez kattintson ide