Ugrás a fő tartalomra

9024 Győr, Nádor tér 4.


+3696203361

Széchenyi 2020

Hírek


2023. dec. 20.
Győri SZC | Gyorihirek.hu
  • Jedlik
  • Krúdy
  • együttműködés

Újabb technikusképzések indulnak Győrben a Széchenyi István Egyetem együttműködésével

Új technikusképzések indításáról írt alá együttműködési megállapodást a Széchenyi István Egyetem a Győri SZC Jedlik Ányos Gépipari és Informatikai Technikum és Kollégiummal, valamint a Győri SZC Krúdy Gyula Turisztikai és Vendéglátóipari Technikummal december 15-én.

Újabb technikusképzések indulnak Győrben a Széchenyi István Egyetem együttműködésével

A technikusi képzés jól szolgálja a középiskola és a felsőoktatás közti könnyebb átjárhatóságot. Emellett hozzájárul ahhoz, hogy a fiatalok olyan kompetenciákat és készségeket szerezzenek, amelyek segítségével az egyetemen, illetve szakmájukban egyaránt sikeresek lehessenek, s végső soron elősegíti a naprakész tudással rendelkező szakemberek kinevelését. Az okleveles technikusként végzők számára az adott egyetem meghatározott képzésén való továbbtanulás esetén akár 30 kreditpont elismertetésére is lehetőség nyílik. A kreditbeszámítás eredményeként felszabadult időt a hallgató képzési területének bővítésére vagy munkavállalásra is tudja fordítani.

A Széchenyi István Egyetem számos középiskolával áll szoros kapcsolatban a technikusképzés területén. A partnerség további szélesítéseként írt alá megállapodást a Győri SZC Krúdy Gyula Turisztikai és Vendéglátóipari Technikummal, valamint bővítette együttműködését a Győri SZC Jedlik Ányos Gépipari és Informatikai Technikum és Kollégiummal. Az előbbi esetében az egyetem a turizmus-vendéglátás ágazatban segíti a technikusképzést, míg az utóbbiban a gépészeti ágazattal egészül ki a megkezdett közös munka.

Megosztás

KAPCSOLÓDÓ HÍREK


Magas rangú elismerés a Jedlik pedagógusának

Magas rangú elismerés a Jedlik pedagógusának

„Bonis Bona - a Nemzet Tehetségeiért" díjat kapott a Jedlikben tanító Dr. Csóka Gézáné Judit. A matematika szakos tanár a kiváló tehetségsegítő kategóriában vehette át az elismerést Novák Katalin családokért felelős tárca nélküli minisztertől. A kiváló pedagógus az elmúlt 10 évben 18 diákját jutatta be az országos tanulmányi versenyek döntőibe.

2021. szept. 22.
Győr+ Média
Jelen tanulója, jövő mestere - Krúdy iskola

Jelen tanulója, jövő mestere - Krúdy iskola

Gratulálunk a GYMSMKIK által szervezett megyei szakmai versenyen elért kiváló eredményekért a Győri SZC Krúdy Gyula Turisztikai és Vendéglátóipari Technikum iskolánk tanulóinknak és felkészítő tanáraiknak

2021. nov. 23.
GYORISZC
Együttműködés a Széchenyi-egyetem és a Sport és Kreatív Technikum között

Együttműködés a Széchenyi-egyetem és a Sport és Kreatív Technikum között

Együttműködés a Széchenyi-egyetem és a Sport és Kreatív Technikum között A győri EMBERsÉG DSE által szervezett négyalkalmas programsorozat utolsó rendezvényének decemberben adott otthont az egyetemi csarnok. „A sport összeköt, szívügyünk a mozgás” pályázat részeként megvalósuló rendezvényen az összefogás, az önkéntesség és a hátrányos helyzetű, fogyatékossággal élő embertársaink elfogadása, valamint az inkluzivitás is fontos hangsúlyt kapott minden alkalommal.

2023. jan. 26.
Győri SZC | Kisalföld


KIMIKK
Széchenyi 2020

    • SZC logo fehér
    • Győri Szakképzési Centrum

      9024 Győr, Nádor tér 4.

    • Telefon: +3696203361

      E-mail: info@gyoriszc.hu

      OM azonosító: 203037

      Felnőttképzési nyilvántartás száma: B/2020/001178


    2024Győri Szakképzési Centrum